Tekniker søges til vores afdeling i Brøndby!

Udgivet d.

Kørende og serviceminded servicetekniker

Med udgangspunkt fra vores afdeling i Brøndby, søger A/S Aabentoft en kørende og serviceminded servicetekniker til at servicere og yde support af hjælpemidler til handicapbranchen, primært el – og manuelle kørestole.

Du bliver en del af en fleksibel virksomhed i solid vækst og som er den markedsledende servicepartner i branchen. Du bliver en del af et team bestående af dygtige fagfolk, der ligger en ære i kvalitetsbevidst arbejde. Dit job vil primært bestå af kørende serviceopgaver, og suppleres i lettere grad af værkstedsarbejde.

Arbejdet består af:

 • Elektrisk og mekanisk service af hjælpemidler fra forskellige leverandører
 • Fejlsøgning og udskiftning af elektriske/elektroniske og mekaniske dele
 • Ombygninger og tilpasninger af hjælpemidler til den enkelte bruger
 • Programmering i el-kørestole
 • Udførelse af lovpligtige eftersyn

Profil:

Vi forventer at du er selvstændig, dynamisk og engageret samt tager ansvar for udført arbejde. Du skal være serviceminded og skal kunne begå dig hos handicappede.

Du skal være fleksibel i din hverdag såfremt der kommer en akut serviceopgave. Ligeledes skal du kunne tænke kreativt, arbejde selvstændigt, men samtidig være en teamplayer. Vi forventer desuden at du er ærlig og loyal.

Krav til kvalifikationer og personlige egenskaber:

 • Selvstændig
 • Fleksibel
 • Have gyldigt kørekort
 • Være et godt ansigt udadtil
 • Interesse og forståelse for avanceret elektronik, svagstrøm m.v.
 • Gerne elektrisk uddannelse
 • Gerne el- og computerbaseret baggrund
 • Mekanisk forståelse, en del arbejde er af mekanisk karakter.
 • Gerne erfaring som servicetekniker
 • Vil være med til at leve op til vores målsætning; at gøre en forskel

Ansvar:

Det er vigtigt at du tager ansvar i dagligdagen og leverer et professionelt stykke servicearbejde. Herunder også at efterlade et positivt og godt indtryk hos den enkelte bruger, at opføre sig ordentligt og professionelt i marken, at planlægge og administrerer sin dagligdag i samarbejde med servicekoordinatoren/ledelsen samt at holde orden og styr på værktøj og servicebiler.

Firmaet:

Vi er en dynamisk virksomhed med korte kommandoveje, hvor fleksibilitet er et nøgleord. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og gode kollegaer med højt fagligt niveau. Hos os er kunden altid i centrum. Ved at sparre med hinanden samt at løfte opgaver selvstændigt og i fællesskab, afdækker vi altid kundens behov på bedste vis.

Din arbejdsplads er beliggende i Brøndby, afdelingen er en del af en mellemstor virksomhed beliggende nær Århus. Du skal være bosat i Storkøbenhavn eller nærområdet. Det er et nøgleord at du er fleksibel, da akutte sager kan forekomme.

Ansættelsesdato er hurtigst muligt, og der er tale om en fastsættelse på fuldtid. Din ansøgning skal sendes til ansoening@aabentoft.dk senest d. 20.06 2018 (med mulighed for forlængelse), men send den hurtigst muligt da vi kan påbegynde rekruttering løbende.

 

Kørekort: B(Almindelig bil)

Fuldtidsansættelse: 37 timer/ugen

Ansøgningsfrist: 20/6 2018

Ansøgning sendes til: ansoegning@aabentoft.dk