Super Core

Super Core

Super Core er symbol-baseret kerneordforråd, designet for at hjælpe ASK brugere med at opnå succes med symbol kommunikation.

Til Super Core findes Super Core Læring, anvendelig til nye ASK brugere!

hej

Sig mere med Super Core

Få hurtig adgang til mere end 2.500 af de mest anvendte ord og sætninger – organiseret på en konsekvent og meningsfuld måde for at hjælpe dig med at finde de ord, du har brug for.

Hvem er Super Core til?

Super Core er beregnet til børn i alle aldre, der bruger ASK til at kommunikere. Den er velegnet til en række brugere, inklusiv de der:

  • Netop er påbegyndt symbolkommunikation
  • Ønsker et mere omfattende ordforråd med kraftfulde grammatiske værktøjer
  • Anvender enhver betjeningsmetode

Du finder flere ordforråd, der vedrører daglige aktiviteter og legeaktiviteter, hvilket gør det lettere at lære og udforske sproget med aktiviteter, der er sjove og velkendte – og opmuntrer ASK til at blive brugt hele dagen, hver dag!

Hvorfor Super Core?

  • Omfattende kerneordforråd
  • 2.500 af de mest nyttige og hyppigst anvendte ord og sætninger
  • Dagligdags og aktivitetspecifikt sprog
  • Simple lærings layouts til meget tidlige ASK-elever for at udforske sprog
  • Nem sætnings opbyggelse med smarte grammatikværktøjer
  • Egnet til enhver betjeningsmetode
  • Baseret på erfaring og funderet i forskning

Hvad er kerneordforråd?

Kerneordforråd henviser til de ord, vi bruger hele tiden til at tale om masser af forskellige ting i flere forskellige situationer. For eksempel; jeg, har, det, er, til mm. Disse nyttige ord udgør 80 % af de sætninger og fraser vi taler.

Det konsistente kerneordforråd i Super Core giver dig en effektiv måde at kommunikere på. Du kan vælge enkeltord, bygge fraser og sætninger, bruge smarte grammatikværktøjer og forslag til næste ord – alt uden at forlade startskærmen.

Dynamiske kolonner

Super Core bruger dynamiske kolonner til at kombinere kerneord med aktivitetspecifikt ordforråd, der fokuserer på virkeligheds situationer, hverdagens rutiner og leg.

Disse to kolonner hopper til et udvalg af nyttige sider, der hver er fyldt med ordforråd til at tale om daglige aktiviteter, følelser, steder, placeringer, tid, skole og mere.

Emne sider

Der er mere end 1.000 ord at gå på opdagelse i. Hvert emne er semantisk organiseret (efter mening), for at hjælpe eleverne til hurtigt at finde de ord, de har brug for.

For eksempel finder du køretøjer, der flyver grupperet sammen i en søjle, samt køretøjer, der sejler på vand i en anden.

Grid Layouts til læring

For elever, der lige er begyndt deres ASK-rejse, er der et udvalg af simple læringsider, i to forskellige størrelser. Ideel til dem, der lige er begyndt at udforske symbolkommunikation og muligvis stadig udvikler deres betjenings-færdigheder.

Sprog

Super Core er fuld af funktioner, der understøtter sprogudvikling, læring og læsning.

Den fokuserer på de mest funktionelle og hyppige ord, som vi bruger hele tiden – med enkeltord, bogstaver og sætninger til støtte for spontan, fleksibel og hurtig kommunikation.

Der er kraftfulde værktøjer til hastighed og grammatik, der gør det muligt for dig hurtigt at bygge sætninger, kommunikere din mening og udforske grammatiske strukturer.

Omhyggelig symboludvalg kombinerer de mest let forklarede og mest tydelige symboler med dem, der ofte bruges hos special skoler, og med dem, der er mest sammenhængende med et barns hverdags oplevelser.

Læring

Super Core fokuserer på at lære sprog gennem funktionelle og motiverende aktiviteter, med ord gentaget på tværs af Grid Layouts for at understøtte læring i en række sammenhænge og scenarier. Hvor det er muligt, vil gentagne ord placeres på samme sted.

Kerneordforrådet bruger Fitzgerald nøglelayout og farvekodning til at organisere de forskellige dele af talen samt hjælpe eleverne med at finde de ord, de har brug for til at opbygge sætninger. Ordene er også grupperet semantisk (efter mening) for at hjælpe børn med at finde de ord, de har brug for.

Grundlagt fra forskning

Super Core blev udviklet af tale- og sprogterapeut Daisy Clay, fra Smartbox, og er baseret på robust forskning og erfaring inden for ASK-området. Det er designet til at give funktionelt og simpelt ordforråd, der understøtter sprog, læring og udvikling af læsefærdigheder.

Dette Grid layout er tilgængeligt for alle som har Grid 3