Armstøtter og robotarme

Brugssituationer

Armstøtter er designet til mennesker med nedsat styrke i armene uanset årsag. Armstøtten bærer blot din arms vægt, så du kan udføre en bevægelse smidigt og elegant uden at anstrenge dig. Derfor hjælper den medarbejdere mod nedslidning og arbejdsskader, gør mennesker med medfødt nedsat funktionsevne mere selvhjulpne og genoptræner patienter hurtigere.Løsninger til dit arbejdsområde

Behovet for hjælp kan skyldes en medfødt funktionsnedsættelse, en ulykke, senhjerneskade eller nedslidning. Vores produkter kan hjælpe i de fleste situationer og bruges derfor både til genoptræning, i hjemmet og på arbejdspladsen.

Erhverv

Edero armstøtte

Dowing armstøtte

Genoptræning

Edero armstøtte

Dowing armsøtte

Rehabilitering

Alle armstøtter

Alle spiserobotter

Gyenno spisehjælpemiddel

Jaco armstøtte

Kommunikation

Armstøtter mekaniske

Armstøtter elektriske

Jaco robotarm

Velfærdsteknologi

Alle vores produkter er velfærdsteknologi

Konsulentforløb

Konsulent

Implementering af Velfærdsteknologi


Hjælpemidler


Hvad er forskellen på armstøtterne?

Edero

Mekanisk

Edero indstilles trinvist med 350 gram til at kompensere armens vægt op til 4,8 kg. Det er en fordel, hvis flere skal bruge armstøtten og hvis du skal skifte vægtkompensation i løbet af dagen. Ederoen følger din arm indtil skulderhøjde og har en stor horisontal rækkevidde.

Dowing

Mekanisk

Dowing indstilles trinløst fra 0 til 100% vægtkompensation. Det er en fordel, når du har brug for en nøjagtig vægtkompensation, som ikke skal indstilles i løbet af dagen. Dowing følger dine bevægelser op over skulderhøjde og giver dig et betydeligt udvidet arbejdsfelt. Du mærker ingen friktion i underarm og håndled.  

Gowing

Elektrisk

Gowing er designet til mennesker med muskulære sygdomme. Med en fjernbetjening kan du: hæve armen over skulderhøjde, tilte den 7% for- og bagud samt låse armen i en vilkårlig horisontal og/eller vertikal position. Den er nem at klikke af under transport. Betjening kan gradueres til 0-1 kontakt.