Er du vores nye kollega?

Udgivet d.

Brænder du for at gøre en ekstra forskel for børn og voksne med særlige behov? Har du hænderne skruet ordentlig på? Er du empatisk, en holdspiller samt har teknisk flair? Hvis du kan nikke anerkendende til disse spørgsmål, så er du måske vores nye kollega.

Lige nu søger vi en servicetekniker til vores afdeling i Brøndby. Du bliver den 5. kollega i afdelingen, og vil have tæt daglig sparring med både servicekoordinatorteamet og resten af teamet på ca. 25 personer.

Lyder det som noget for dig, så kan du læse nærmere om stillingen: Servicetekniker med flair for mennesker

NYHED: Ability Drive

Udgivet d.

Ability Drive is an alternative control interface that enables you to control a powered wheelchair with your eyes. Using virtual buttons and eye gaze technology, people who are not able to use a joystick can regain movement and seat positioning independence.

How it works

Ability Drive is a combination of hardware and an app. The Ability Drive app runs on an approved eye gaze device. The app senses your gaze on virtual buttons which send directional movement commands to the Ability Drive hardware interface. These buttons overlay the forward camera view. Looking at the stop button, looking away from the computer, or closing your eyes stops wheelchair movement.

Health and Rehab 2023

Udgivet d.

D. 23 – 25. maj 2023 stod en stor del af Aabentoft holdet klar på vores stand i Bella Centret. Gæsterne kunne tage et kig i vores SHX-sanserum, blive klogere på kommunikationshjælpemidler fra Smartbox, kognitive hjælpemidler fra Abilia, vores egne elektroniske produkter, monteringsløsninger fra RehaDapt samt de nye produktkategorier “spisehjælpemidler” og “armstøtter”. Tak til jer som kom og hilste på!

Vi havde også en spændende nyhed med, som i den grad fik opmærksomhed – Ability Drive. En stor nyhed i hele EU!

Carewarekompagniet ApS bliver en del af A/S Aabentoft

Udgivet d.

Vi er glade for at dele nyheden om, at Carewarekompagniet, en af Danmarks førende virksomheder inden for armstøtter, spiseteknologi og robotteknologi til borgere med funktionsnedsættelser, er blevet en del af A/S Aabentoft fra den 1. maj 2023.

Carewarekompagniet og Aabentoft har arbejdet tæt sammen i mange år, hvor Aabentoft har været ekstern service- og monteringsleverandør til Carewarekompagniet.

A/S Aabentoft blev grundlagt for mere end 30 år siden, som servicepartner for de førende kørestolsleverandører i Danmark. Med tiden er selskabet vokset betydeligt, så Aabentoft i dag er en af de foretrukne partnere for såvel kommuner og leverandører inden velfærdsteknologi. Indtil nu har Aabentoft haft en produktportefølje inden for alternative styringer til el-kørestole, omverdenskontrol, ASK og kommunikation, kognitive hjælpemidler, monteringsløsninger til ASK, sanserum, IKT-hjælpemidler, leg & Læring samt landsdækkende hjælpemiddelservice. Så at blive i stand til at hjælpe eksisterende og nye kunder med mekaniske og elektriske armstøtter, spiserobotter og robotteknologi, ser vi meget frem til.

Carewarekompagniet har længe ønsket at tage deres produktsortiment til et nyt og højere niveau, og denne sammenlægning med A/S Aabentoft har været en naturlig måde at opnå det på. Jacob Iversen bliver medarbejder nr. 25 i A/S Aabentoft og slutter sig dermed til en salgsafdeling med 8 medarbejdere der servicerer hele Danmark.

Jacob er flyttet ind i Aabentofts faciliteter i Brøndby. Det næste stykke tid skal Jacob træne og supportere medarbejderne på hovedkontoret i Hornslet i Carewarekompagniets produkter, og omvendt skal han selvfølgelig også oplæres i Aabentofts andre produkter.

I kan hilse på Jakob på mail ji@aabentoft.dk og på tlf.: 22 58 11 64

Mød vores nye kollega

Udgivet d.

Hos A/S Aabentoft har salgs- og supportteamet fået flere hænder. Her kan du møde Harald, som netop er startet. Harald har en mangeårig baggrund som salgskonsulent, hvor han blandt andet har lavet mange specialtilpassede el-kørestole.

Harald er uddannet elektriker, ingeniør og merkonom og har de sidste 28 år, gennem forskellige jobs i hjælpemiddelbranchen, primært beskæftiget sig med tilpasse el-kørestole og andre mobilitets-hjælpemidler til de enkelte borgere.

Harald har de senest næsten 13 år, været ansat som salgskonsulent hos Invacare, hvor han har haft ansvaret for at sælge – primært el-kørestole og el-scootere, i Region Nord og Region Midt.

Harald ser frem til at arbejde som salgskonsulent hos Aabentoft. Her skal han særligt have fokus på:

  • Velfærdteknologiske løsninger
  • Alternativ betjening af kommunikationshjælpemidler og el-kørestole
  • Monteringsløsninger til kommunikationsudstyr
  • Specialtilpasning af el-kørestole
  • Hjælpemiddelservice
  • Aabentofts egenproducerede produkter

Mød vores nye kollega

Udgivet d.

Som en del af salgs- og supportteamet har vi fået flere hænder. Her kan du møde Anita, som netop er startet. Anita har en spændende baggrund indenfor især anvendelsen af velfærdsteknologi. Vi glæder os til at kunne give endnu bedre sparring og rådgivning.   

Anita er uddannet ergoterapeut i 2014 og har tidligere praksiserfaring indenfor rehabilitering, primært med fokus på ældreområdet.
Hun har en efteruddannelse indenfor sanseintegration, og herunder identifikation af dysfunktioner, sammensætning af en sansediæt samt iværksætte en behandling. Ligeledes efteruddannelse ift. den svækkede ældre i relation til borgere med demens og rådgivning i forbindelse hermed.

Hun har de seneste par år arbejdet med at integrere sanseintegration samt sansehjælpemidler ind på plejehjemmene i Skanderborg kommune.

Anita ser frem til at arbejde som salgskonsulent hos Aabentoft. Her skal hun særligt have fokus på kognitive hjælpemidler samt sanserum.

Massevis af spændende Grid kurser

Udgivet d.
Efter en række veloverstået kurser i sensommeren er det blevet tid igen. Med ventelister til alle moduler og ønsker om endnu flere spændende emner har vi valgt at udvide programmet, så der er noget for alle. Tag et kig på linket her under, og meld dig til i en fart!

Alle kurserne er som altid HELT GRATIS at deltage i, og alle må melde sig til.

Kursus-overblik*

Tirsdag d. 22/11/2022 kl. 14.00 – 15.00:
Webinar: Kursus i Grid med udgangspunkt i redigering og tilpasning i e-PODD

Torsdag d. 8/12/2022 kl. 8.30 – 9.30: 
Webinar: Alt det nye – en komprimeret indsprøjtning af viden om hvad der rør sig

Tirsdag d. 17/1/2023 kl. 9.00 – 15.00:
Kursus i Grid (modul 1 og 2) i samarbejde med Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi i Odense

Torsdag d. 9/2/2023 kl. 9.00 – 15.00: 
Kursus i Grid (modul 1 og 2) hos Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed (Aalborg)

Tirsdag d. 28/2/2023 kl. 9.00 – 15.00: 
Kursus i Grid (modul 3 og 4) hos Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed (Aalborg)

*Ved stor efterspørgsel oprettes venteliste og/eller oprettes flere kursus-dage.

Vi søger kollegaer til flere nyoprettede stillinger!

Udgivet d.

Drømmer du om at arbejde med hjælpemidler? Lyder det spændende at arbejde med markedets bedste løsninger indenfor IKT, ASK & Sanserum? Så er det måske dig vi står og mangler!

  • Til vores Hornslet afdeling søger vi en konsulent til sanserum og kognition, der kan være med til at sprede kendskabet og vigtigheden af sanseintegration og strukturhjælpemidler.
  • Til vores Brøndby-afdeling søger vi 2 ASK-konsulenter til at hjælpe vores dygtige ASK-team med afprøvninger, salg, support og undervisning i Grid, så mange flere brugere kan starte deres spændende kommunikationsrejse.

Uanset dine kvalifikationer, søger vi først og fremmest den rigtige personlighed!


Har det vakt din nysgerrighed, så kan du læse mere her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi har udvidet kontoret i Hornslet

Udgivet d.

Med flere af FN’S verdensmål i mente gik vi tilbage i sommeren 2021 i gang med at udvide vores virksomhed med en bæredygtig tilbygning. Årsagen var, at vi igennem længere tid har haft pladsmangel både på lageret og kontoret. Under hensyntagen til miljø og klima er vi nu vokset med 500 bæredygtige m2.

I planlægningsfasen af byggeprojektet, havde vi mange grundige overvejelser omkring æstetik, funktionalitet, konstruktionen og materialevalg. Det var fra starten et krav, at byggeriet skulle være så Co2- og klimavenligt, som overhovedet muligt. I tæt dialog med vores byggerådgiver blev det naturlige valg, at tilbygningens bærende konstruktion udelukkende skulle opføres i træ og med en facadebeklædning primært bestående af naturskiffer.

En stor fordel ved vores bæredygtige tilbygning er, at der er et minimalt behov for vedligeholdes igennem hele bygningens levetid. Der medfølger også helt naturligt et sundere indeklima, som kommer vores mange medarbejdere til gode i hverdagen.

Fremadrettet har vi fokus på at udskifte alle Aabentofts firmabiler til elbiler og på nuværende tidspunkt har vi integreret intelligente ladere til vores el/hybridbiler på parkeringspladsen. Næste skridt i vores grønne fremtidsplaner er at investere i et solcelleanlæg.

I nuet nyder vi bare de flotte rammer, som giver os rigelig med plads til nye ideer, medarbejdere og klimavenlige ambitioner.

Der er ingen alternativ tekst for dette billede
Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Er du vores nye kollega?

Udgivet d.

Brænder du for at gøre en ekstra forskel for børn og voksne med særlige behov? Har du erfaring indenfor IKT, ASK eller REHAB? Er du empatisk, en holdspiller og målrettet? Hvis du kan nikke anerkendende til disse spørgsmål, så er du måske vores nye kollega.

Lige nu søger vi en energisk salgskonsulent med passion for IKT og ASK, til at hjælpe med vores målsætning om at gøre en forskel for personer med varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Du bliver en del af et spændende team, bestående af dygtige fagfolk, der lægger en ære i kvalitetsbevidst arbejde, hvor dit job primært vil bestå af salg, undervisning og support af vores hjælpemidler, bl.a. indenfor kommunikation og kognition.

Din faste plads er i vores afdeling i Brøndby med tæt dialog og sparring med salgsteamet nær Aarhus.

Lyder stillingen som noget for dig? Læs den fulde beskrivelse her og tøv ikke med at give os et kald for at høre nærmere om dagligdagen hos Aabentoft og din kommende stilling.

Vi har også flere ledige stillinger, og de bliver løbende slået op her

A/S Aabentoft logo