Nyhed! Ny Grid Pad 13

Udgivet d.

Den mest kraftfulde kommunikationsmaskine på markedet

Den helt nye Grid Pad 13 fås ikke bedre, hurtigere og flottere.
Grid Pad 13 er selvfølgelig kompatibel med alle betjeningsmetoder og er inkluderet med det fleksible kommunikations program Grid 3. Nu med indbygget 6,5″ partnerskærm, 13,3″ skærmstørrelse, nye programmerbare “smart-buttons”, bagud vendte personlige højttalere og meget mere.

Læs mere om den nye Grid Pad 13 her!

JULEKAMPAGNE 

Udgivet d.

Gyenno Bravo Twist

Dette spisehjælpemiddel modsvarer ufrivillige bevægelser så brugeren kan spise selvstændigt uden at spilde. Den tilpasser sig automatisk venstre eller højre hånd. Der medfølger både ske- og gaffelhoved. 

KAMPAGNEPRIS 2.200,-
Normalpris 2.799,-

Gå videre til mere info samt bestilling HER 

CARY Base

CARY Base er et elektronisk kalenderur, der støtter brugeren i tidspunktet på døgnet samt til at huske aktiviteter. 

KAMPAGNEPRIS 3.000,-
Normalpris 3.696,-

Gå videre til mere info samt bestilling HER 

MEMOday

 MEMOday er et elektronisk kalenderur, der støtter brugeren i tidspunktet på døgnet. 

KAMPAGNEPRIS 1.000,-
Normalpris 1.276,-

Gå videre til mere info samt bestilling HER 

Mød vores nye kollegaer

Udgivet d.

Vi har endnu engang udvidet i firmaet med hele to nye kollegaer – Ditte og Steven

I teknikafdelingen byder vi velkommen til Steven Fæster. Steven kommer til at lave hjælpemiddelservice, monteringsløsninger og specialtilpasninger med primær base på Sjælland sammen med vores to andre teknikkere baseret i Brøndby afdelingen.

Steven kan kontaktes på e-mail sf@aabentoft.dk og på tlf.: 41 90 63 08

Derudover kan vi i salgsafdelingen byde velkommen til Ditte Maria Ankjær. Ditte er logopæd og har mange års erfaring inden for tale- og stemmerehabiliering fra kommunale kommunikationscentre. Ditte kommer også til at sidde i Brøndby afdelingen og kommer dermed til at skabe en salgs-afdeling i Brøndby sammen med Jakob Iversen. Ditte kommer til at varetage de kognitive og kommunikative hjælpemidler primært på Fyn, Sjælland og øerne. Hun skal varetage afprøvninger, undervisninger, support og løbende rådgivning.

Ditte kan kontaktes på e-mail dma@aabentoft.dk og på tlf.: 48 80 95 05

Vi er glade for at byde dem velkommen på holdet!

NYHED: Ability Drive

Udgivet d.

Ability Drive is an alternative control interface that enables you to control a powered wheelchair with your eyes. Using virtual buttons and eye gaze technology, people who are not able to use a joystick can regain movement and seat positioning independence.

How it works

Ability Drive is a combination of hardware and an app. The Ability Drive app runs on an approved eye gaze device. The app senses your gaze on virtual buttons which send directional movement commands to the Ability Drive hardware interface. These buttons overlay the forward camera view. Looking at the stop button, looking away from the computer, or closing your eyes stops wheelchair movement.

Health and Rehab 2023

Udgivet d.

D. 23 – 25. maj 2023 stod en stor del af Aabentoft holdet klar på vores stand i Bella Centret. Gæsterne kunne tage et kig i vores SHX-sanserum, blive klogere på kommunikationshjælpemidler fra Smartbox, kognitive hjælpemidler fra Abilia, vores egne elektroniske produkter, monteringsløsninger fra RehaDapt samt de nye produktkategorier “spisehjælpemidler” og “armstøtter”. Tak til jer som kom og hilste på!

Vi havde også en spændende nyhed med, som i den grad fik opmærksomhed – Ability Drive. En stor nyhed i hele EU!

Carewarekompagniet ApS bliver en del af A/S Aabentoft

Udgivet d.

Vi er glade for at dele nyheden om, at Carewarekompagniet, en af Danmarks førende virksomheder inden for armstøtter, spiseteknologi og robotteknologi til borgere med funktionsnedsættelser, er blevet en del af A/S Aabentoft fra den 1. maj 2023.

Carewarekompagniet og Aabentoft har arbejdet tæt sammen i mange år, hvor Aabentoft har været ekstern service- og monteringsleverandør til Carewarekompagniet.

A/S Aabentoft blev grundlagt for mere end 30 år siden, som servicepartner for de førende kørestolsleverandører i Danmark. Med tiden er selskabet vokset betydeligt, så Aabentoft i dag er en af de foretrukne partnere for såvel kommuner og leverandører inden velfærdsteknologi. Indtil nu har Aabentoft haft en produktportefølje inden for alternative styringer til el-kørestole, omverdenskontrol, ASK og kommunikation, kognitive hjælpemidler, monteringsløsninger til ASK, sanserum, IKT-hjælpemidler, leg & Læring samt landsdækkende hjælpemiddelservice. Så at blive i stand til at hjælpe eksisterende og nye kunder med mekaniske og elektriske armstøtter, spiserobotter og robotteknologi, ser vi meget frem til.

Carewarekompagniet har længe ønsket at tage deres produktsortiment til et nyt og højere niveau, og denne sammenlægning med A/S Aabentoft har været en naturlig måde at opnå det på. Jacob Iversen bliver medarbejder nr. 25 i A/S Aabentoft og slutter sig dermed til en salgsafdeling med 8 medarbejdere der servicerer hele Danmark.

Jacob er flyttet ind i Aabentofts faciliteter i Brøndby. Det næste stykke tid skal Jacob træne og supportere medarbejderne på hovedkontoret i Hornslet i Carewarekompagniets produkter, og omvendt skal han selvfølgelig også oplæres i Aabentofts andre produkter.

I kan hilse på Jakob på mail ji@aabentoft.dk og på tlf.: 22 58 11 64

Mød vores nye kollega

Udgivet d.

Hos A/S Aabentoft har salgs- og supportteamet fået flere hænder. Her kan du møde Harald, som netop er startet. Harald har en mangeårig baggrund som salgskonsulent, hvor han blandt andet har lavet mange specialtilpassede el-kørestole.

Harald er uddannet elektriker, ingeniør og merkonom og har de sidste 28 år, gennem forskellige jobs i hjælpemiddelbranchen, primært beskæftiget sig med tilpasse el-kørestole og andre mobilitets-hjælpemidler til de enkelte borgere.

Harald har de senest næsten 13 år, været ansat som salgskonsulent hos Invacare, hvor han har haft ansvaret for at sælge – primært el-kørestole og el-scootere, i Region Nord og Region Midt.

Harald ser frem til at arbejde som salgskonsulent hos Aabentoft. Her skal han særligt have fokus på:

  • Velfærdteknologiske løsninger
  • Alternativ betjening af kommunikationshjælpemidler og el-kørestole
  • Monteringsløsninger til kommunikationsudstyr
  • Specialtilpasning af el-kørestole
  • Hjælpemiddelservice
  • Aabentofts egenproducerede produkter

Mød vores nye kollega

Udgivet d.

Som en del af salgs- og supportteamet har vi fået flere hænder. Her kan du møde Anita, som netop er startet. Anita har en spændende baggrund indenfor især anvendelsen af velfærdsteknologi. Vi glæder os til at kunne give endnu bedre sparring og rådgivning.   

Anita er uddannet ergoterapeut i 2014 og har tidligere praksiserfaring indenfor rehabilitering, primært med fokus på ældreområdet.
Hun har en efteruddannelse indenfor sanseintegration, og herunder identifikation af dysfunktioner, sammensætning af en sansediæt samt iværksætte en behandling. Ligeledes efteruddannelse ift. den svækkede ældre i relation til borgere med demens og rådgivning i forbindelse hermed.

Hun har de seneste par år arbejdet med at integrere sanseintegration samt sansehjælpemidler ind på plejehjemmene i Skanderborg kommune.

Anita ser frem til at arbejde som salgskonsulent hos Aabentoft. Her skal hun særligt have fokus på kognitive hjælpemidler samt sanserum.

Massevis af spændende Grid kurser

Udgivet d.
Efter en række veloverstået kurser i sensommeren er det blevet tid igen. Med ventelister til alle moduler og ønsker om endnu flere spændende emner har vi valgt at udvide programmet, så der er noget for alle. Tag et kig på linket her under, og meld dig til i en fart!

Alle kurserne er som altid HELT GRATIS at deltage i, og alle må melde sig til.

Kursus-overblik*

Tirsdag d. 22/11/2022 kl. 14.00 – 15.00:
Webinar: Kursus i Grid med udgangspunkt i redigering og tilpasning i e-PODD

Torsdag d. 8/12/2022 kl. 8.30 – 9.30: 
Webinar: Alt det nye – en komprimeret indsprøjtning af viden om hvad der rør sig

Tirsdag d. 17/1/2023 kl. 9.00 – 15.00:
Kursus i Grid (modul 1 og 2) i samarbejde med Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi i Odense

Torsdag d. 9/2/2023 kl. 9.00 – 15.00: 
Kursus i Grid (modul 1 og 2) hos Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed (Aalborg)

Tirsdag d. 28/2/2023 kl. 9.00 – 15.00: 
Kursus i Grid (modul 3 og 4) hos Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed (Aalborg)

*Ved stor efterspørgsel oprettes venteliste og/eller oprettes flere kursus-dage.