Mød vores nye kollegaer

Udgivet d.

Vi har endnu engang udvidet i firmaet med hele to nye kollegaer – Ditte og Steven

I teknikafdelingen byder vi velkommen til Steven Fæster. Steven kommer til at lave hjælpemiddelservice, monteringsløsninger og specialtilpasninger med primær base på Sjælland sammen med vores to andre teknikkere baseret i Brøndby afdelingen.

Steven kan kontaktes på e-mail sf@aabentoft.dk og på tlf.: 41 90 63 08

Derudover kan vi i salgsafdelingen byde velkommen til Ditte Maria Ankjær. Ditte er logopæd og har mange års erfaring inden for tale- og stemmerehabiliering fra kommunale kommunikationscentre. Ditte kommer også til at sidde i Brøndby afdelingen og kommer dermed til at skabe en salgs-afdeling i Brøndby sammen med Jakob Iversen. Ditte kommer til at varetage de kognitive og kommunikative hjælpemidler primært på Fyn, Sjælland og øerne. Hun skal varetage afprøvninger, undervisninger, support og løbende rådgivning.

Ditte kan kontaktes på e-mail dma@aabentoft.dk og på tlf.: 48 80 95 05

Vi er glade for at byde dem velkommen på holdet!