Om Aabentoft

… fordi selvstændighed øger livskvalitet

En virksomhed med mange kasketter

Aabentoft medarbejderteam består af en alsidig flok med en bred, flerfaglig ekspertise og viden. Vores udviklingsafdeling, salgsteam, samt en service- og administrationsafdeling arbejder tæt sammen. Sparringen og vidensdelingen på tværs af afdelingerne har stor betydning for, at vi kan løse de mange forskelligartede og komplekse opgaver så optimalt og effektivt som muligt for vores mange kunder og samarbejdspartnere. Aabentofts mål er altid at finde frem den bedst mulig løsning til borgeren, som skaber mere selvstændighed og forbedre livskvalitet.

Aabentofts udviklingsafdeling

Vores udviklingsafdeling har gennem mange år opbygget en værdifuld specialviden og faglig ekspertise gennem udvikling og konstruktion af brugerspecifikke særløsninger til elektroniske- og mekaniske hjælpemidler. Processen fra ide til det færdige produkt varetages af udviklingsafdelingen i samarbejde med produktionsafdelingen. De individuelle løsninger danner desuden et udgangspunkt for forbedring af vores standardprodukter. De nye funktioner bliver løbende tilføjet og på den måde kan en individuel løsning ende med at kunne hjælpe andre borgere.

Aabentofts serviceafdeling

Vores serviceteknikkere kører over hele landet for at løse såvel simple som komplekse opgaver for borgerne. De håndterer både mekaniske og elektriske reparationer, tilretninger og tilpasninger til el-kørestole samt andet udstyr til handicapsektoren. Vores teknikere er vant til at komme i borgernes private hjem og de ved, hvor vigtigt det er at tage hensyn og løse opgaven så hurtigt og effektivt som muligt.

Aabentoft salgsteam

Vores salgsteam er vokset betydeligt over de seneste par år med ambitionen om at skabe større opmærksomhed på vores spændende produktsortiment indenfor velfærdsteknologiområderne: Kommunikation, Kognition, Spisehjælpemidler, Armstøtter, Styring & tilbehør til el-kørestole samt Sanserum. Vores konsulenter er altid klar til et uforpligtigende møde, produktdemonstration, besøg i vores sanse-showroom, oplæg og undervisning af fagpersonale og telefonsupport.

Aabentoft Administration

Vores administration er kernen, der binder hele virksomheden sammen i en travl hverdag. De servicerer både samarbejdspartnere, private borgere, kommuner og regioner. Vores administrative medarbejdere kan altid kontaktes på 86 97 53 00 for teknisk support, generelle spørgsmål samt bestilling af produkter, service- eller konsulentbesøg.