Om Aabentoft

A/S Aabentoft yder salg, service og totalløsninger indenfor REHAB-branchen og MEDICO-branchen, på landsdækkende plan.

Vores hovedsæde er beliggende i det nordlige Århus, samt med en underafdeling på Sjælland. Virksomheden startede med én mand, i 1985, og er nu vokset til at beskæftige p.t. 22 medarbejdere.

Samtidig med, at virksomheden fysisk voksede, voksede både vores forstand og mål, som vi hver dag arbejder hårdt på at nå og forbedre.

Om REHAB-Branchen

Totalløsninger, til styring af joystickstyrede el-kørestole, samt al form for service og reparation af el-kørestole og andre former for handicaphjælpemidler, er én af virksomhedens forcer. Vi anser os selv som værende specialister indenfor disse områder.

Vi anser os som værende de bedste i branchen til opgaven vedrørende udførelse af specialopgaver indenfor el-kørestole. Det har vi tænkt os at blive ved med at være, derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre.

Alle kørestolsbrugere er unikke, hvilket kræver, at stolen ligeledes er unik. Dette kommer til udtryk, da vi næsten dagligt får vi opgaver ind, som vi ikke har set før, på trods af vores erfaring og levetid. Det ser vi som en udfordring og varetager hver enkelt opgave med stor omhu og ekspertise. Alt i alt hjælper dette os med, at være de førende på markedet.

Vi er stolte af at have vores egen udviklingsafdeling og produktion af elektriske og mekaniske komponenter. Udviklingsafdelingen kommer løbende op med forbedringer i hverdagen for kørestolsbrugere, indenfor såvel de mindre og større problematikker.

Vi er også specialister i at montere og tilpasse computerudstyr, kommunikationsudstyr og omgivelseskontrol på el-kørestole.

A/S Aabentoft er samarbejdspartner og underleverandør til alle de førende leverandører af hjælpemidler og kommunikationsudstyr i Danmark, hvilket vi er stolte af.

Desuden bestræber vi os altid på, at kunne tilbyde et komplet sortiment af elektriske og mekaniske komponenter til hjælpemidler/elektriske kørestole.

Læs mere om service, ombygning og udvikling.

Om MEDICO-Branchen

A/S Aabentoft har egen specialafdeling indenfor medico teknisk udstyr, med hovedvægten indenfor molekylær biologi, immunologisk histologi, klinisk mikrobiologi, forskning og undervisning.

Når dette så er sagt, udfører vi installation, vedligeholdelse, eftersyn og service på forsknings- og laboratorieudstyr.

A/S Aabentoft er ikke blege for at komme udlands i det vi dækker selv hele Skandinavien, samt er hotline og support på enkelte produkttyper for hele Europa, Mellemøsten og Asien.

A/S Aabentoft samarbejder desuden med alle AH Diagnostics afdelinger på skandinavisk plan.

Læs mere om medico