Symoji

Symoji er en ny sjov feature i Grid. Udtryk dig selv med en række animerede figurer for at vise humor, følelser og meget mere…

Sådan får du Symoji i Grid

Der er flere metoder til at få Symoji

  • Tilføj Symoji som selvstændigt layout i Menu – Tilføj Grid layout – Symbol kommunikation – Symoji
  • Tilføj den seneste version af Super Core, Text Talker, Fast Talker eller Voco Chat (Symoji er indbygget)
  • Hop mellem dit eksisterende Grid layout og Symoji layoutet ved at tilføje kommandoen “Skift Grid layout”.
  • Tilføj manuelt Symoji layout til dit eksisterende layout (se guide nedenfor)

Step 1

Gå til Menu – Tilføj Grid layout – Symbol kommunikation – Symoji for at tilføje Symoji til din Grid Explorer.

Step 2

Lav en back-up af dit eksisterende Grid layout (som f.eks. Super Core 50) ved at trykke på Tilføj Grid layout igen, og derefter Kopier Grid layout og vælg din nuværende brugerprofil. Find f.eks. Super Core 50 fra listen og vælg Næste og derefter OK. En kopi vil nu blive tilføjet i din Grid Explore (den vil ende på “-Kopi”).

Step 3

Åbn din eksisterende Super Core layout, gå til Menu – Rediger Grid Layout. I øverste venstre hjørne trykker du på den blå Grid Layout knap. Den vil vise en liste over alle siderne i layoutet.

Tryk på Tilføj side/sider fra et andet Grid Layout og vælg Symoji og tryk på Næste. Når Grid layoutet er loaded færdig, en Vælg Alle knap vil komme til syne. Tryk på den og derefter Tilføj.

Step 4

Nu mangler du så at tilføje en Gå til celle i Tryllestaven siden (eller en anden tilsvarende side), som tager dig videre til Symoji positiv.

For at gøre dette, søg på Tryllestav og tryk på Gå til, vælg derefter en tom celle og tryk Ny celle Gå til – Symoji positiv. Ændr cellens udseende til Symoji.

Step 5

Det næste du skal gøre er, at tilføje en Automatisk nedlukning kommando og lave celle handlingen om til Automatisk nedlukning deaktiveret, og sæt “skift farve når der lukkes ned automatisk” til Off.

Step 6

Følg Gå til cellen til Symoji positiv siden, og lav en ny Gå til celle som tager dig tilbage til startsiden i dit Grid Layout.

For at gøre plads til dette kan du erstatte cellen med “tilbage til Grid Explorer” eller lave mere plads ved at trække i tekstområdet. Gentag Step 6 for alle Symoji siderne.