Cosmo brugeranmeldelser

”Vi benytter Cosmo til elever med synsnedsættelse og yderligere funktionsnedsættelser, når de deltager i gruppeforløb på Synscenter Refsnæs. Undervisningen inddeles i forskellige aktiviteter, og i den sammenhæng bruges Cosmo’en til at stimulere de øvrige sanser, og hvor der primært arbejdes med med lys og lyde.”

– Synskonsulent, Synscenter Refsnæs i Kalundborg

“Vi har god erfaring med at bruge Cosmo til dem der er i gang med stand eller gangtræning, som f.eks. ift. skiftende vægtbæring i stående stilling. Til de motorisk dårlige patienter laver vi også aktiviteter hvor de skal rejse sig fra en stol og stå ved en briks, hvor de så skal røre ved Cosmoen som lyser. Til de børn som er lidt bevidste og er mere dårlige, har vi haft succes med at bruge historiespillet, hvor de lige kan strække en finger for at sætte historiesiderne i gang. Vi har også rigtig god erfaring til at bruge det til de motoriske gode børn/unge, som så har nogle kognitive udfordringer, som f.eks. reaktion, hukommelse eller overblik. I disse tilfælde kan vi som terapeuter stille rammerne ved at placeringen af Cosmoerne.

– Fysioterapeut, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, S6 Børn og Unge

“Det er en fantastisk ressource til at få hjælp til at vedligeholde og forbedre deres koncentration i længere perioder af gangen. De studerende elsker lyset, lydende og den sensoriske tilgang til aktiviteterne”

Lisa Cull, Speciallærer, Treolar School, England