Sanserum

Et specielt univers skræddersyet efter Jeres behov.

Aabentoft leverer multisensoriske rum/sanserum. Vi skræddersyr sanserummet efter netop Jeres behov, og sørger for at I er trygge og fortrolige med Jeres færdige sanserum. Sanserummet kan betjenes via tablets og flere forskellige typer betjeninger, som matcher brugernes ønsker og evner.

Et intelligent system – alle formål kan samles i kun ét rum.

Muligheden for at skabe interaktive verdener

I vores sanserum skabes der et interaktivt univers, som kan tilpasses den enkelte brugers behov og det terapeutiske mål. Der er tale om et intelligent system, så alle formål kan samles i kun ét rum. Man fortæller blot programmet hvilket mål der efterstræbes fra gang til gang. Eksempelvis om målet er at komme ned – eller op i arousal, om der er fokus på forskellige temaer, man selv kan tilpasse og skabe, om hvis målet er at opleve en livshistorie. Samtidig med kan sanserummet automatisk tilpasse rummets farver til hvad der visuelt opleves på projektoren, så hvis man befinder sig i en frodig grøn skov, så lyser rummet op i grønne farver, der matcher, eller hvis man befinder sig på en gul rapsmark, så vil rummet lyse op i klare gule farver.

Aktiver de sanser du vil

Musik og lyd omdannes til vibrationer som kan mærkes i kroppen i det intensivitetsniveau, der passer den enkelte. Det er endda muligt at lave stemmen om til vibrationer og farver, så stemmen både kan mærkes, ses og opleves. Alle interaktive-, multimedie- og specialelementer i rummet snakker sammen via styresystemet (SHX system), og derfor ved systemet også hvis der skal aktiveres en vifte for at illustrere vind eller tænde for en stjernehimmel for at visualisere en nattehimmel mv.

Lav temaer og livshistorier

Sanserummet leveres på forhånd med færdige filer klar til brug, herunder billeder, videoer, musik mv., og prædefinerede handlinger. Såfremt man ønsker, er det muligt at danne livshistorier, interesser eller temaer. Temaer kan fx anvendes til læringsformål, fremme interaktion med omgivelser, regulere stimuli, arbejde med kognitive færdigheder… afhængigt af den enkelte bruger.

Se flere produkter i vores webshop:

Gå til webshop