Lightwriter

Med en Lightwriter SL50 fra Abilia, kan du kommunikere og deltage i sociale interaktioner mens du er på arbejde eller i fritiden, selv i støjende, solrige, eller dårligt oplyste omgivelser. Hver en funktion af Lightwriter SL50 er designet med et specifikt formål for øje. Fra de to skærme og højtalere, til brugergrænsefladen og ordprædikation – er alt fokuseret på at levere din tale så effektivt som muligt.

Med den nye scanningsfunktion, kan du kommunikere med Lightwriter SL50 ved hjælp af 1 eller 2 valgfrie kontakter som tilsluttes. Indstillingsmuligheder gør det muligt at tilpasse denne funktion til den enkelte, for at få så let en betjening som muligt.

Lightwriter SL50 gør det muligt at sende samt modtage SMS og telefonopkald via bluetoothforbindelse til din mobiltelefon (Android). Det er desuden muligt at gemme kontakter, noter, huskesedler mv.

Du kan indsætte en USB-nøgle i din Lightwriter til at importere og eksportere data såsom din egen ordliste, tastaturlayout og backupfiler.

Det er muligt at skifte Lightwriterens stemme og hastigheden for udtale, så den passer til dine personlighed og præference.

Interesseret i at købe en Lightwriter SL50? Find den her


Trade In kampagne til kommunerne
(gælder hele år 2022)

Trade In Lightwriter SL50
Lav en byttehandel med os og køb den nyeste Lightwriter SL50 med en god rabat! Det er ikke et krav at det indleverede hjælpemiddel virker – vi skal bare have et af følgende produkter i bytte for hver Lightwriter SL50, som I ønsker at købe: Lightwriter SL40 eller tale/skrivemaskiner af andre mærker.

Pris for bytte: 20.800 ,-
Normalpris: 24.600 ,-

Kontakt os på tlf.: 86 97 53 00 eller på info@aabentoft.dk for Trade In handel