Kommunikation

Hvad er Alternativ Supplerende Kommunikation?

Alternativ Supplerende kommunikation (ASK) er en bred vifte af strategier og andre udtryksmåder, når man ikke har et funktionelt talesprog. Det er en anden form for kommunikationsmåde, når man har brug for en erstatning for det talte sprog.

Klik her for at læse mere

Grid produkter

Grid fra Smartbox er verdensførende inden for kommunikations-hjælpemidler. Derfor er vi hos Aabentoft stolte af at være den danske forhandler af deres prisvindende produkter.

Klik her for at se mere

Grid webinarer

Hos Aabentoft ønsker vi at alle nye brugere kommer godt fra start. Derfor har vi oprettet en Youtube kanal hvor vi deler vores afholdte webinarer og læringsvideoer.

Klik her for at se mere om webinar

Grid layouts

Grid giver mennesker uden talesprog mulighed for at kommunikere samt kontrollere deres omgivelser og computer! Grid har færdigt indhold, der giver dig muligheden for at bruge softwaren til at opnå lige det du vil.

Klik her for at se de forskellige layouts

Alternativ betjening

Når man grundet nedsat fysisk funktionsevne har besvær med at betjene en computer, iPad, telefon og andet IT udstyr, så findes der andre løsninger på markedet. Disse løsninger kaldes for “alternative betjeninger”.

Klik her for at læse mere

Lightwriter

Lightwriter fra Abilia er et kommunikationshjælpemiddel til folk uden talesprog. Nem at bruge. Med tastatur på forsiden og partnerskærm på bagsiden gør det din kommunikation nem og tilgængelig

Klik her for at læse mere

Brugerhistorier

Grid 3 er til alle aldre, forskellige funktionsniveauer, betjeningsmetoder, interesseområder og meget mere. Er du interesseret i at vide mere om nogle af de danske Grid brugere? Så kan du lære nogle af dem at kende her

Klik her for at læse brugerhistorier