Medico

A/S Aabentoft har egen specialafdeling indenfor medico-teknisk udstyr, med hovedvægten indenfor molekylær biologi, immunologisk histologi, klinisk mikrobiologi, forskning og undervisning.

Når dette så er sagt, udfører vi installation, vedligeholdelse, eftersyn og service på forsknings- og laboratorieudstyr.

A/S Aabentoft er ikke blege for at komme udlands i det vi dækker selv hele Skandinavien, samt er hotline og support på enkelte produkttyper for hele Europa, Mellemøsten og Asien.

A/S Aabentoft samarbejder desuden med alle AH Diagnostics afdelinger på skandinavisk plan.

Vi bestræber os altid på at være de bedste på vores specialområder og derfor står A/S Aabentoft inde for det udførte arbejde.

Dette kræver at, vi skal kende vores begrænsninger. Vi påtager os kun opgaver på de typer af udstyr, hvor vi har den fornødne kompetence og tilgange til reservedele og support. Altså hvis området kommer uden for vores ekspertise, lader vi andre specialister komme til, idet vores kunders velbehag kommer i første række.

Alle vore tekniker er specialiseret og certificeret til at udføre serviceopgaver på de enkelte apparattyper.

Alle vores teknikere er så godt inde i faget, at de give support og vejledning indenfor hardware og software på instrumenterne, samt kan give gode råd om daglige rutiner. Altså råd om større apparatforståelse og viden om hvordan den enkelte bruger kan få mest muligt ud af det indkøbte udstyr.

A/S Aabentoft, er med på forkant af udviklingen gennem installationer af nye produkter, både til rutine og forskning. Dette formår vi ved at vores teknikere løbende deltager i oplæring/træning på nye produkter og produktgrupper fra leverandører i både ind og udlande.

Ligeledes sætter vi en ære i, at udelukkende benytte os af testudstyr, der lever op til producenten foreskrevne normer.