Kognitive produkter

Her kan du se en oversigt samt kort beskrivelse af de produkter vi har inden for kognitive hjælpemidler.

CARY Base

CARY Base er et kalender-ur til folk, der har brug for ekstra hjælp til at holde styr på døgnet og dagens begivenheder. CARY Base viser oplysninger om dato, tid og om det er morgen, dag, aften eller nat. Når du trykker på skærmen, læses oplysningerne. Dagens begivenheder kan vises på skærmen, og talte påmindelser kan indlæses på ønskede tidspunkter. Pårørende eller støttepersoner kan hjælpe med at holde kalenderen eksternt opdateret via myAbilia -webtjenesten.

Læs mere om CARY Base her

MEMO Day

MEMOday minder dig om hvilken dag og hvilket tidspunkt det er. På et tydeligt display vises tid, ugedag, dato og hvilken del af døgnet det er. Få teksten læst op ved at trykke på skærmen. Opdaterer selv sommer- og vintertid, samt sænker lysstyrken om natten. Mængden af indhold kan tilpasses individuelt.

Læs mere her om MEMO Day her

Handi One+ G2

Handi One+ er et hjælpemiddel, der funger som en kognitiv støtte i hverdagen. Produktet er en håndholdt digital kalender med flere supplerende funktioner. Handi One+ kan i høj grad tilpasses efter brugerens behov og evner, med brug af egne billeder eller dem, der allerede findes i Handi One. Man kan selv bestemme hvilke funktioner og apps, brugeren skal have adgang til, så telefonen bliver så overskuelig som muligt. OBS: Er lige nu et udgået produkt. Kontakt os hvis du ønsker at blive kontaktet, når den nyeste version kommer på markedet.

Læs mere om Handi One+ G2 her

MEMO Planner

Den digitale kalender, MEMOplanner, er et tids- og planlægningshjælpemiddel der er en dedikeret løsning til at give kognitiv støtte – med mulighed for visuel støtte i form af symboler og egne billeder, og auditiv i form af lydpåmindelser og/eller alarmer. Den findes i Medium med 10″ størrelse og en Large med sine 24″.

Denne er både velegnet til at hænge på væggen, bordet samt have med sig (Medium). MEMOplanner kan synkronisere med din smartphone, og fjernkontrolleres via MyAbilia.

Læs mere om MEMOPlanner Medium 4 her
Læs mere om MEMOPlanner Large 3 her

MEMODay Board

MEMO Dayplanner er en planlægningstavle, der viser tiden konkret, hvor længe der er til næste aktivitet/gøremål samt har mange nyttige funktioner, såsom mulighed for notat eller magnet med piktogram og nedtælling i form af kvartursprikker. Findes i både 12 og 24 timer.

Læs mere om MEMODay Board 12 timer her
Læs mere om MEMODay Board 24 timer her

Abilia Print It

Abilia Print It er et webside, hvor man kan printe piktogrammer som bruges til billedstøtte i hverdagsmiljøet. Billederne kommer fra Handi-serien, og kan printes i størrelser 3*3 cm eller 5*5 cm. Kan fx bruges til planlægningstavler såsom MEMOdayboard.

Gå til websitet her (husk at vælge Dansk).