Opbygning og specialtilpasning

Hos Aabentoft har vi specialiseret os i individuel opbygning og tilpasning af joystickstyrede el-kørestole, til brugere med alle typer af funktionsnedsættelse. Opbygning og specialtilpasning sker typisk efter  anmodning fra terapeut eller andre fagpersoner.

Vi har mange års erfaring med at lave specialløsninger til brugere med f.eks. spasticitet, ALS, rygmarvsskader, muskelsvind, polio og sclerose. Vores udviklingsafdeling arbejder konstant på at udbygge og ændre de tekniske muligheder for brugers kontrol af kørestolen og dennes omgivelser.

Montering af støb eller andre typer af specialtilpassede sædesystemer kræver erfaring, knowhow og ofte fremstilling af beslag eller lignende, for at sikre at monteringen er udført korrekt. I vores produktionsafdeling fremstiller og pulverlakerer vi selv de mekaniske komponenter.

Uanset om opgaven er stor eller lille, bestræber vi os på, altid at lave de bedste løsninger. Samt lave løsninger, der både er økonomisk forsvarlige og i overensstemmelse med kravene til MDR-forordningen.
Hos Aabentoft tilbyder vi uvildig konsulentbistand til at afdække behov, krav og tekniske muligheder.