Grid produkter

Grid fra Smartbox er verdensførende inden for kommunikationshjælpemidler. Vi er stolte af at være den danske forhandler af deres prisvindende produkter. Læs mere detaljeret om de enkelte produkter længere nede.


Grid 3 – Prisvindende kommunikationsprogram

Grid 3 er en komplet kommunikationsløsning, der giver borgere med sammensatte kommunikationsvanskeligheder en stemme og muliggør egenkontrol af omgivelser. Grid 3 sikrer og understøtter borgeren i at få en mere selvstændig hverdag. Det er designet til alle med komplekse kommunikations- og tilgængelighedsbehov og kan fungere sammen med et bredt udvalg af alternative betjeningsløsninger såsom; touch, kontakter, øjenstyring og pegeredskaber.

Programmet giver adgang til mere end 50 danske layouts med stadig flere under udarbejdelse. Grid 3 er udviklet til tekst- og symbolbaserede brugere i alle aldre og med forskellige funktionsniveauer. Du får en fuld funktionsdygtig kommunikationspakke allerede fra starten, som du herefter kan tilrette og personliggøre efter egne behov og ønsker. Grid 3 er meget brugervenlig, så det er nemt og hurtigt at redigere i de forskellig layouts.

Gå på opdagelse i softwaren, med 60 dages gratis licens til enhver Windows PC og tablet, allerede i dag!

– Grid for iPad

Grid findes også til din iPad, så du har øjeblikkelig adgang til din tekst- eller symbolkommunikation. Grid for iPad finder du i din AppStore. Du kan prøve den af gratis i 30 dage.

Køb eller læs mere om Grid for iPad licens her


Grid Pad

Grid Pad er et dedikeret kommunikationshjælpemiddel i et robust design og med lang batterilevetid. Grid Pad findes i følgende størrelser:

Grid Pads er den mest fleksible løsning, designet til at kunne dække både små og store kommunikationsbehov. Grid Pad 10s og 15 har en indbygget partnerskærm på bagsiden, således kommunikationen bliver endnu at kommunikere med omverdenen, og til Grid Pad 12 kan der tilkøbes en partnerskærm. De kan betjenes med de fleste øjenstyringer på markedet, knapbetjeninger, hovedmus og andre USB-enheder.

En Grid Pad kan monteres nemt og fleksibelt på kørestolen ved hjælp af RehaDapt og Daessy montering. En Grid Pad giver desuden muligheden for omverdenskontrol vha. infrarød- og radiofrekvens sendere.

Køb eller læs mere om en Grid Pad her


Talk Pad og Touch Pad

Talk Pad er designet til touch brugere i alle aldre! Enheden er bygget op omkring en Apple iPad med en robust case– ideelt for brugere, der ønsker et let og mobilt kommunikationshjælpemiddel med Grid for iPad softwaren. Talk Pad findes i tre størrelser:

Touch Pad er en letvægter med sit 1 kg vægt, perfekt til touch brugere med behov for en hurtig og transportabel kommunikations metode. Touch Pad har en lang batterilevetid, tydelig forstærket lyd og er understøttet af den banebrydende Grid 3 kommunikations software. Talk Pad er bygget om omkring en Windows tablet med en robust case. Touch Pad findes i en 10″ størrelse: