Hvorfor vælge Grid?

Grid 3 – den mest fleksible løsning

“One size fits one”

“One size fits all” er ikke et begreb vi kan benytte i Alternativ Supplerende Kommunikation. Et robust kommunikationssystem skal kunne tilpasses til den enkelte, og det har Smartbox haft for øje med Grid.

Grid 3 er en komplet kommunikationsløsning, der giver borgere med sammensatte kommunikationsvanskeligheder en stemme og muliggør egenkontrol af omgivelser. Grid 3 sikrer og understøtter borgeren i at få en mere selvstændig hverdag. Det er designet til alle med komplekse kommunikations- og tilgængelighedsbehov og kan fungere sammen med et bredt udvalg af alternative betjeningsløsninger såsom; touch, kontakter, øjenstyring og pegeredskaber.

Programmet giver adgang til mere end 50 danske layouts med stadig flere under udarbejdelse. Grid 3 er udviklet til tekst- og symbolbaserede brugere i alle aldre og med forskellige funktionsniveauer. Du får en fuld funktionsdygtig kommunikationspakke allerede fra starten, som du herefter kan tilrette og personliggøre efter egne behov og ønsker. Grid 3 er meget brugervenlig, så det er nemt og hurtigt at redigere i de forskellig layouts.

Gå på opdagelse i softwaren, med 60 dages gratis licens til enhver Windows PC og tablet, allerede i dag!

Ønsker du at prøve på din iPad? Søg “Grid for iPad – aac” i din Appstore, og prøv 30 dage gratis.

Et robust kommunikationssystem

– Med forskellige enheder som passer til dit behov

Grid Pad

Grid Pad er et dedikeret kommunikationshjælpemiddel i et robust design og med lang batterilevetid. Grid Pad findes i forskellige størrelser. Grid Pad’s er et dedikeret kommunikations hjælpemiddel med 15 timers batterilevetid, robust design og indbygget omverdens kontrol. Dertil medfølger Grid 3 programmet, som udover det varierede indhold til kommunikation, også giver andre muligheder, som f.eks. også at kunne koble telefon på til SMS, mails, integrerede sociale medier mm.

Grid Pad fra Smartbox er enestående indenfor sit felt. Grid Pad er en fleksibel løsning, der både giver en stemme og kontrol i hverdagen. Kan både betjenes med touch, øjenstyring, kontakter og andre USB enheder, såsom musemarkør!

Se udvalget af Grid Pad’s her.

Grid Pad 15 med Lumin-I øjenstyring

Talk Pad og Touch Pad

Talk Pad er designet til touch-brugere i alle aldre! Enheden er bygget op omkring en Apple iPad med en robust case– ideelt for brugere, der ønsker et let og mobilt kommunikationshjælpemiddel med Grid for iPad softwaren. Talk Pad findes i to størrelser – 8″ og 10″.

Touch Pad er en letvægter med sit 1 kg vægt, perfekt til touch brugere med behov for en hurtig og transportabel kommunikations metode. Touch Pad har en lang batterilevetid, tydelig forstærket lyd og er understøttet af den banebrydende Grid 3 kommunikations software. Talk Pad er bygget om omkring en Windows tablet med en robust case. Touch Pad findes i en 10″ størrelse.

Se vores udvalg af Talk Pad’s og Touch Pad her.

Talk Pad 8


Hvad er der af indhold i Grid?

  • Færdiglavet forskningsbaseret symbol-kommunikation – pragmatisk opbygning, kerneordforrådsbaseret, kategoribaseret og meget mere. Lige til at dykke ned i og udforske!
  • Tekstkommunikation i forskellige tastatur-layouts
  • Læs om de forskellige kommunikations sidesæt her
  • Sociale medier, computer kontrol og omverdenskontrol
  • Mulighed for fjernredigering både på Grid 3 og Grid for iPad
  • Grid for iPad og Grid 3 kan synkroniseres på tværs af samme bruger
  • Interaktive spil
  • Mulighed for at dele og hente nyt ned fra “Online Grid Layouts”

50+ danske Grid Layouts tilgængelig