Hjælpemiddelservice

Totalløsninger til styring af joystickstyrede el-kørestole, samt al form for service og reparation af el-kørestole og andre former for handicaphjælpemidler.

Vores team indenfor hjælpemiddelservice

Aabentoft tilbyder alle former for reparation og service på alle typer af APV-hjælpemidler og kørestole, både elektriske og manuelle. Vores 11+ teknikere er på vejene alle ugens hverdage, og kører i hele Danmark.

  • Landsdækkende kørende service/reparation af alle typer hjælpemidler
  • Service/reparation af hjælpemidler på et af vores værksteder
  • Klargøring/ombygning af genbrugshjælpemidler til recirkulering
  • Samarbejdsaftale om fast supplement til depotets egne teknikere
  • Udlejning af en tekniker en hel dag – på depotet eller i servicebilen
  • Elektronikafdeling til fejlfinding og reparation af elektronik
  • Support & sparring

Vores teknikere er alle dygtige fagfolk, der sætter en ære i at udføre et seriøst stykke arbejde, og er naturligvis udstyret med servicebiler, med alt relevant værktøj, specialværktøjer og de mest gængse reservedele. Kan opgaven ikke løses på stedet, tager vi opgaven med til et af vores værksteder – eller låner gerne en lift på et hjælpemiddeldepot.

Vi har et bredt udvalg af originale reservedele på lager, på vores 2 lagerlokationer i henholdsvis Hornslet og Brøndby, så vi kan løse opgaverne i en fart.

Alle vores teknikere er uddannet i opsætning af – og programmering på de gængse styringer.

Hvordan kommuner får gavn af vores team indenfor hjælpemiddelservice

Er du ansat på en kommune/depot, så tag endelig fat på os for at snakke om hvad vi kan gøre for at hjælpe jer bedst muligt.

Vi tilbyder omfattende klargøring og ombygning af genbrugshjælpemidler, hvilket sikrer, at de er klar til recirkulering og genbrug. Dette kan ske på depotet, eller vi kan afhente og tage det med retur til vores værksteder.

Vi kan indgå i en samarbejdsaftale som giver jer et fast supplement til jeres egne teknikere, hvilket sikrer kontinuitet og effektivitet i jeres drift – også når i er spidsbelastet eller i ferieperioder.

Det er samtidig en mulighed at leje en tekniker for en hel dag, hvor vi kan arbejde enten på depotet eller i en jeres eller vores servicebiler, afhængigt af jeres behov.

Denne fleksibilitet sikrer, at vi kan imødekomme jeres specifikke krav og bidrage til at opretholde en høj standard for service og vedligeholdelse af hjælpemidler.

Hvordan hjælpemiddel-leverandører får gavn af vores team indenfor hjælpemiddelservice

Hvis I er leverandør af hjælpemidler og søger en seriøs samarbejdspartner med stor viden og lang erfaring, er I kommet til det rette sted.

Vi tilbyder hjælp med alt fra totalløsninger til styring af joystickstyrede el-kørestole, til opbygning og ombygning af el-kørestole samt alle former for service og reparation af el-kørestole og andre handicaphjælpemidler.

Hvis I har brug for en fast servicepartner til at varetage al jeres service eller til at assistere, når behovet opstår, så lad os sammen finde den bedste løsning for at matche jeres behov bedst muligt.

Bliv kontaktet af en fra vores team om hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Indsend kontaktoplysninger herunder.