Service & totalløsninger indenfor Rehab, Medico og Sanserum!

Totalløsninger til el-kørestole, samt al form for service, reparation af el-kørestole og andre former for handicaphjælpemidler varetager vi indenfor rehab-branchen. Vi har er bredt produktsortiment indenfor områderne Omverdenskontrol, Kognition, Kommunikation, Alternativ betjening, Montering og Sanserum.


Vi er stadig tilgængelige og kører fortsat service! 

Hos A/S Aabentoft tager vi regeringens retningslinjer og anbefalinger alvorligt, og følger nøje udviklingen. Vi vil løbende lave tiltag for at gøre vores til at forhindre yderligere smittespredning.

A/S Aabentoft arbejder fortsat med at kunne servicere hjælpemidler til hele landets borgere når behovet opstår. Alle medarbejdere er yderst opmærksomme på at agere på bedst mulig vis når vores serviceteam rykker ud, og tager nødvendige forholdsregler. Det betyder blandt andet at vi vil opfordre alle borgere til at være liftet ud af deres hjælpemiddel samt, i det omfang det er muligt, overveje hvorvidt vores team kan arbejde på hjælpemidlet i et tomt lokale. Både for borgers sikkerhed samt for at sikre at smitterisiko ikke viderebringes.  

A/S Aabentoft kan fortsat træffes på telefon og e-mail.

Lad os stå sammen om at passe på hinanden – ved at holde afstand til hinanden!

De bedste hilsner,

Per Aabentoft

A/S Aabentoft, jeres servicepartner (12.03.2020)

Shop efter kategori

Vis flere kategorier

Nyheder

Bedst sælgende