Fast Talker

Fast Talker

Fast Talker er en komplet løsning til kyndige brugere, med apps til tekst kommunikation, beskedbank, SMS, telefon, email, sociale medier, surfe på nettet, noter, computerstyring, omverdenskontrol og meget meget mere.

hej

Alt hvad du har brug for et sted

Fast Talker har alt hvad du skal bruge for at kommunikere, holde kontakten med venner og familie samt holde dig ajour med verdenen. Du finder også værktøjer til styring af dit hjem og din computer – ved hjælp af enhver betjeningsmetode.

Hvem er Fast Talker til?

Fast Talker er designet til læse-brugere, der bruger tekst ASK til at hjælpe med at kommunikere og leve et mere selvstændigt liv. Det er velegnet til en række brugere, inklusive dem, der leder efter:

  • Effektiv tekstkommunikation
  • Let at bruge tilgængeligheds apps
  • Stor celleversion, der understøtter alle betjeningsbehov

Hej

Hvorfor Fast Talker?

  • Tekstkommunikation med forudsigelse og hurtige sætninger
  • Seneste beskedbank teknologi
  • Let at redigere og tilpasse
  • Indbyggede apps, optimeret til enkelhed og tilgængelighed
  • Værktøjer til fuld kontrol af Windows-software
  • Designet til alle betjeningsmetoder

hej

Kraftfulde indbyggede apps

Fast Talker inkluderer apps til kommunikation, beskedbank, søgning på internettet, brug af sociale medier, kontrol af enheder i dit hjem, afsendelse af emails og SMS, tilføjelse af kontakter, slappe af til musik og videoer, brug af kamera og lommeregner samt noter.

Oplev de apps, der gør Fast Talker så nyttig

Fast Talker brings together powerful tools for communicating, controlling your home and staying connected with the world – and you can effortlessly switch between them.

hej

hej

Hurtig tekstkommunikation

Tastaturet bruger kraftfulde SwiftKey-forudsigelsesværktøjer til at hjælpe dig med at øge din kommunikationshastighed og få din besked effektivt afsted.

Du finder også færdige sætninger til almindelige situationer og interaktioner, så du hurtigt kan tale uden at skulle skrive. De er lette at redigere, og der er masser af plads til at tilføje dine egne.

Chathistorik

Alt, hvad du siger, huskes i Fast Talker og kan tales igen med bare et par valg. Din chathistorik vil også foreslå beskeder baseret på hvornår og hvor du sidst sagde dem. Begynd med at indtaste nøgleordet i din sætning, hvorefter relaterede meddelelser vises under chatområdet.

hej

Dine oplysninger tilhører dig

Vil du have mere kontrol over hvilke meddelelser der huskes? Tænd for privat tilstand for at forhindre, at beskeder vises.

hej

hej

Beskedbank

Hvis du har tale, kan du bruge Beskedbanken til at optage den for at oprette beskeder og sætninger, som du så kan afspille med din egen stemme.

hej

hej

Forbliv forbundet

Fast Talker kan hjælpe dig med at holde kontakten med venner og familie samt holde dig ajour med verdenen. Du kan finde simple apps til at sende emails og tekstbeskeder, bruge sociale medier og surfe på nettet – med tydelige celler for at hjælpe dig med at navigere rundt.

hej

Kontroller dit hjem

Vores værktøjer til omverdenskontrol hjælper dig med at bruge enhederne i dit hjem – fra dit TV og HiFi til dine lys, vinduer, gardiner og døre. Du skal bruge en ASK-enhed, som Grid Pad 12, for at bruge denne funktion.

hej

Betjen din computer

Tag fuld kontrol over al Windows software med præcis nøjagtighed. Med brug af zoom til klik, vil du være i stand til at fokusere på den del af skærmen, du vil interagere med.

hej

hej

Beskyt din profil

Enhver besked og personalisering, du tilføjer til Fast Talker, sikkerhedskopieres ved hjælp af en tredjeparts cloud teknologi.

Dette Grid layout er tilgængeligt for alle som har Grid 3