Hjælpemiddelservice

Totalløsninger til styring af joystickstyrede el-kørestole, samt al form for service og reparation af el-kørestole og andre former for handicaphjælpemidler, er én af virksomhedens forcer. Vi anser os selv som værende specialister indenfor disse områder.

Vi anser os som værende de bedste i branchen til opgaven vedrørende udførelse af specialopgaver indenfor el-kørestole. Det har vi tænkt os at blive ved med at være, derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre.

Alle kørestolsbrugere er unikke, hvilket kræver at stolen ligeledes er unik. Dette kommer til udtryk, da vi næsten dagligt får vi opgaver ind, som vi ikke har set før, på trods af vores erfaring og levetid. Det ser vi som en udfordring og varetager hver enkelt opgave med stor omhu og ekspertise. Alt i alt hjælper dette os med, at være de førende på markedet.

Vi er stolte af at have vores egen udviklingsafdeling og produktion af elektriske og mekaniske komponenter. Udviklingsafdelingen kommer løbende op med forbedringer i hverdagen for kørestolsbrugere, indenfor såvel de mindre og større problematikker.

Vi er også specialister i at montere og tilpasse computerudstyr, kommunikationsudstyr og omgivelseskontrol på el-kørestole. Desuden bestræber vi os altid på, at kunne tilbyde et komplet sortiment af elektriske og mekaniske komponenter til hjælpemidler/elektriske kørestole.

Læs mere om service og reparation, udvikling og specialtilpasning.

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter indenfor service & reparationer, udvikling, specialtilpasninger og/eller monteringsløsninger.

Indsend kontaktoplysninger herunder.