MEMOPLANNER KAMPAGNE!

Udgivet d.

Lige nu kører vi kampagne på MEMOplannerne fra Abilia! Vælg enten MEMOplanner Medium, der kan tages med på farten, eller MEMOplanner Large, der placeres et synligt sted i hjemmet for at sikre at du altid har overblikket over din dag.

Kampagnen gælder til og med 30/4 2018!

Dedikeret tids- og planlægninghjælpemiddel til kognitiv støtte

MEMOplanner fra Abilia hjælper med at få kontrol over hverdagen, så du opnår tryghed og forudsigelighed. Du får hjælp til at se hvilken dag og tid på døgnet det er, og hvilke aktiviteter du har planlagt i dag, ugen og måneden. Du får tydelige påmindelser samt hjælp med tjeklister.

MEMOplanner findes i to størrelser, hhv. MEMOplanner Medium og MEMOplanner Large. MEMOplanner Medium på 10” er anvendelig til at tage med på farten, og leveres både med bordstativ og vægbeslag. MEMOplanner Large på 24” er anvendelig til at hænge et synligt sted i hjemmet, og leveres derfor med vægbeslag.

Din MEMOplanner kan synkroniseres med din egen Android smartphone, via din myAbilia konto! Samt via myAbilia.com er det muligt at få fjernhjælp fra pårørende eller støttepersoner.