NYHED! Cosmo Excel – Dansk

Udgivet d.

Kreativ læring til de tidlige år og til yngre personer med særlige behov. Træning af fysiske, kognitive og kommunikative færdigheder på vilkår, der både tilgodeser den enkelte, grupper eller en hel klasse, og som samtidig er en sjov og kreativ måde at lære.

Nyt samarbejde med Filisia, der har udviklet Cosmo!

Som noget helt nyt har vi indgået et samarbejde med Filisia der, sammen med en lang række fagpersoner, har skabt Cosmo! Cosmo er interaktive og multisensoriske aktiviteter og kontakter (cosmoer), som motiverer elever til at udvikle motoriske, kognitive og kommunikative færdigheder gennem leg og musik.

Cosmo findes i flere pakker af forskellig størrelse, hhv. Cosmo Excel med 14 aktiviteter og 6 kontakter (cosmoer), Cosmo Quatro med 8 aktiviteter og 4 cosmoer samt Cosmo Duo med 5 aktiviteter og 2 cosmoer.

Cosmo er prisvindende og evidensbaseret!

Cosmos multisensoriske aktiviteter er designet til at udvikle færdighedsbaserede og funktionelle mål til hjælp for hverdagens aktiviteter. De interaktive spil er designet af terapeuter og specialundervisere mht. at skabe spændende og motiverende muligheder for læring og terapi.