Health & Rehab Scandinavia 2021

Udgivet d.

Detaljer

Tidspunkt 16. november 2021 08:00
Adresse

Center Blvd. 5, Indgang 3, 2300 København

Mød vores dygtige konsulenter og leverandørernes egne specialister, og se det bedste fra kommunikation, kognition, sanserum, læring & aktivitet, monteringsløsninger og REHAB-service.

Kommunikation

Grid fra Smartbox er verdensførende i kommunikationsløsninger. Grid er designet til alle med komplekse symbol- og tekstkommunikationsbehov både til iPad eller Windows, og med den foretrukne betjening; touch, kontakt, øjenstyring mm. Færdige sider til børn, unge og voksne, med både kerneordforråd (Super Core) og med pragmatisk organisering (PODD og VOCO chat), baseret på forskning og langvarig erfaring. Favner moderne kommunikationsmetoder og platforme. NEWS!

Kognition

Sammen med Abilia tilbyder vi hjælpemidler, der er udviklet for at afhjælpe funktionsnedsættelser af både fysisk og psykisk art. Vi har alt fra simple hjælpemidler, til at fortælle hvornår du skal starte eller hvor længe du skal være i gang med en aktivitet, til mere komplekse hjælpemidler, der hjælper dig med at få overblik og skabe struktur i hverdagen. Alle hjælper dig til at tage kontrol over din egen hverdag. NEWS!

Sanserum

Oplev vores smukke sansemiljøer! Sanserum til bosteder, psykiatri, plejehjem, dagcentre, skoler og børnehaver. Et yderst betjeningsvenligt sanserum, hvor indhold kan tilpasses sanseprofiler, arousal- og kognitive funktionsniveau. Den innovative Proximity betjening gør Aabentoft Sanserum til noget særligt, så fagpersonale ikke skal bruge unødvendig energi på teknik, men fokusere på borgers velvære og bedring.

Læring & aktivitet

Specialudviklet læringsaktiviteter til træning af kognitive, kommunikative og motoriske færdigheder hos den enkelte, hele klassen eller derhjemme.

Montering

Aabentofts monteringsløsninger spænder vidt, lige fra en simpel holder til en kompleks løsning. Et højt fagligt og teknisk knowhow samt mange års erfaringer sikrer borgeren den rigtige løsning og de skarpeste priser. Vi samarbejder tæt med de førende mærker indenfor monteringssystemer (stativer, arme mm.), herunder REHAdapt, Daessy og Mount’n Mover.

Service

Vores serviceteknikere kører over hele landet for at løse såvel simple som komplekse opgaver. De håndterer både mekaniske og elektriske reparationer, tilretninger og tilpasninger til el-kørestole samt andet udstyr til handicapsektoren. Vores teknikere er vant til at komme i borgernes hjem og ved, hvor vigtigt det er at tage hensyn og løse opgaven så hurtigt og effektivt som muligt.