Carewarekompagniet ApS bliver en del af A/S Aabentoft

Udgivet d.

Vi er glade for at dele nyheden om, at Carewarekompagniet, en af Danmarks førende virksomheder inden for armstøtter, spiseteknologi og robotteknologi til borgere med funktionsnedsÌttelser, er blevet en del af A/S Aabentoft fra den 1. maj 2023.

Carewarekompagniet og Aabentoft har arbejdet tÌt sammen i mange ür, hvor Aabentoft har vÌret ekstern service- og monteringsleverandør til Carewarekompagniet.

A/S Aabentoft blev grundlagt for mere end 30 ür siden, som servicepartner for de førende kørestolsleverandører i Danmark. Med tiden er selskabet vokset betydeligt, sü Aabentoft i dag er en af de foretrukne partnere for süvel kommuner og leverandører inden velfÌrdsteknologi. Indtil nu har Aabentoft haft en produktportefølje inden for alternative styringer til el-kørestole, omverdenskontrol, ASK og kommunikation, kognitive hjÌlpemidler, monteringsløsninger til ASK, sanserum, IKT-hjÌlpemidler, leg & LÌring samt landsdÌkkende hjÌlpemiddelservice. Sü at blive i stand til at hjÌlpe eksisterende og nye kunder med mekaniske og elektriske armstøtter, spiserobotter og robotteknologi, ser vi meget frem til.

Carewarekompagniet har lÌnge ønsket at tage deres produktsortiment til et nyt og højere niveau, og denne sammenlÌgning med A/S Aabentoft har vÌret en naturlig müde at opnü det pü. Jacob Iversen bliver medarbejder nr. 25 i A/S Aabentoft og slutter sig dermed til en salgsafdeling med 8 medarbejdere der servicerer hele Danmark.

Jacob er flyttet ind i Aabentofts faciliteter i Brøndby. Det nÌste stykke tid skal Jacob trÌne og supportere medarbejderne pü hovedkontoret i Hornslet i Carewarekompagniets produkter, og omvendt skal han selvfølgelig ogsü oplÌres i Aabentofts andre produkter.

I kan hilse pĂĽ Jakob pĂĽ mail ji@aabentoft.dk og pĂĽ tlf.: 22 58 11 64