Aabentoft søger en ny tekniker på Sjælland!

Udgivet d.

Vil du være en del af en skøn og dynamisk virksomhed?

Vi søger en kørende tekniker til vores afdeling på sjælland, der pr. den 1/10 2017 ligger i Brøndby.

 

Jobbet:

A/S Aabentoft søger en kørende og serviceminded servicetekniker til at servicere og yde support af hjælpemidler til handicapbranchen, primært el – og manuelle kørestole.

Du bliver en del af en fleksibel virksomhed i solid vækst og som er den markedsledende servicepartner i branchen. Du bliver en del af et team bestående af dygtige fagfolk, der lægger en ære i kvalitetsbevidst arbejde. Dit job vil primært bestå af kørende serviceopgaver, og suppleres af værkstedsarbejde, herunder fremstilling af beslag og dele hvis opgaven kræver det.

Arbejdet består af:

  • Mekanisk og elektrisk service af hjælpemidler fra forskellige leverandører
  • Fejlsøgning og udskiftning af mekaniske og elektriske/elektroniske dele
  • Ombygninger og tilpasninger af hjælpemidler til den enkelte bruger
  • Fremstilling af beslag og svejseopgaver
  • Udførelse af lovpligtige eftersyn

Profil:

Vi forventer at du er selvstændig, dynamisk og engageret samt tager ansvar for udført arbejde. Du skal være serviceminded og skal kunne begå dig hos handicappede.

Du skal være fleksibel i din hverdag såfremt der kommer en akut serviceopgave. Ligeledes skal du kunne tænke kreativt, arbejde selvstændigt, men samtidig være en teamplayer. Vi forventer desuden at du er ærlig og loyal.

Krav til kvalifikationer og personlige egenskaber:

  • Selvstændig
  • Fleksibel
  • Have gyldigt kørekort
  • Være et godt ansigt udadtil
  • Mekanisk erfaring til svejseopgaver
  • Interesse og forståelse for elektronik, svagstrøm m.v.
  • Gerne mekanisk eller elektrisk uddannelse
  • Gerne erfaring som servicetekniker
  • Vil være med til at leve op til vores målsætning; at gøre en forskel

Ansvar:

Det er vigtigt at du tager ansvar i dagligdagen og leverer et professionelt stykke servicearbejde. Herunder også at efterlade et positivt og godt indtryk hos den enkelte bruger, at opføre sig ordentligt og professionelt i marken, at planlægge og administrerer sin dagligdag i samarbejde med servicekoordinatoren/ledelsen samt at holde orden og styr på værktøj og servicebiler.

Firmaet:

Vi er en dynamisk virksomhed med korte kommandoveje, hvor fleksibilitet er et nøgleord. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og gode kollegaer med højt fagligt niveau. Hos os er kunden altid i centrum. Ved at sparre med hinanden samt at løfte opgaver selvstændigt og i fællesskab, afdækker vi altid kundens behov på bedste vis.

Din arbejdsplads er beliggende i Brøndby fra 1/10 2017, men på nuværende tidspunkt beliggende i Nærum da vi står overfor en flytning. Afdelingen er en del af en mellemstor virksomhed beliggende i Skødstrup ved Århus. Du skal være bosat i Storkøbenhavn eller nærområdet. Det er et nøgleord at du er fleksibel, da akutte sager kan forekomme.

Ansættelsesdato er hurtigst muligt og der er tale om en fastsættelse på fuldtid. Din ansøgning skal sendes til marlene@aabentoft.dk senest d. 20.08 2016, men send den hurtigst muligt da vi kan påbegynde rekruttering løbende.