Kampagne tilbud

Udgivet d.

Fuldt funktionelt og brugervenligt sanserum til demens og ældreområdet

Kom nemt i gang med en færdig pakkeløsning. I får fuldt funktionelt og betjeningsvenligt sanserum til en god kampagnepris. Møbler, elementer og betjeningsløsningen er nøje udvalgt til demens og ældreområdet.


Pris 120.000 kr. inkl. montering, introduktion & undervisning i sanseintegration. Vores normalpris er 142.400 kr. I sparer 22.400 kr.

De nævnte priser er ekskl. moms. Tilbuddet gælder t.o.m. 31/12/2021


Pakken består af:

 • Et SHX Styresystem Compact – Se HER
 • SHX Proximity kortlæser integreret i lille bord – Læs mere HER
 • To lænestole hvoraf den ene er med vibration (ses nedenfor på billedet til højre)
 • Rocking converter/gyngestol effekt til vestibulær stimuli monteres på lænestol – Se HER
 • Luminea boblerør med base – Se HER
 • Luminea fiberoptik (3 m) med base – Se HER
 • SHX stjerneprojekter – Se HER
 • LED lysbane (5 m) – Se HER

SHX Styresystem og Proximity betjeningsløsning er unik for et Aabentoft Sanserum. I daglig praksis skal et sanserum være nemt at implementere for fagpersonalet, uden at bruge for meget tid på teknik og indstilling af de sansetimulerende effekter. Formålet med brugen af vores sanserum skal altid være at bruge energien på at være nærværende og skabe en god relation samt have fokus på velvære og udvikling for borgeren. Læs mere HER

Kontakt os for nærmere info eller book er uforpligtigende besøg HER

Er du vores nye kollega?

Udgivet d.

Brænder du for at gøre en ekstra forskel for børn og voksne med særlige behov? Har du erfaring indenfor IKT, ASK eller REHAB? Er du empatisk, en holdspiller og målrettet? Hvis du kan nikke anerkendende til disse spørgsmål, så er du måske vores nye kollega.

Lige nu søger vi en energisk salgskonsulent med passion for IKT og ASK, til at hjælpe med vores målsætning om at gøre en forskel for personer med varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Du bliver en del af et spændende team, bestående af dygtige fagfolk, der lægger en ære i kvalitetsbevidst arbejde, hvor dit job primært vil bestå af salg, undervisning og support af vores hjælpemidler, bl.a. indenfor kommunikation og kognition.

Din faste plads er i vores afdeling i Brøndby med tæt dialog og sparring med salgsteamet nær Aarhus.

Lyder stillingen som noget for dig? Læs den fulde beskrivelse her og tøv ikke med at give os et kald for at høre nærmere om dagligdagen hos Aabentoft og din kommende stilling.

A/S Aabentoft logo

Hele år 2022: Trade In på Lightwriter

Udgivet d.

Trade In kampagne til kommunerne
(gælder hele år 2022)

Trade In Lightwriter SL50
Lav en byttehandel med os og køb den nyeste Lightwriter SL50 med en god rabat! Det er ikke et krav at det indleverede hjælpemiddel virker – vi skal bare have et af følgende produkter i bytte for hver Lightwriter SL50, som I ønsker at købe: Lightwriter SL40 eller tale/skrivemaskiner af andre mærker.

Pris for bytte: 20.800 ,-
Normalpris: 24.600 ,-

Kontakt os på tlf.: 86 97 53 00 eller på info@aabentoft.dk for Trade In handel

Læs mere om Lightwriter her

Skarp pris på Look to Learn

Udgivet d.

Den sjove vej til at komme i gang med øjenstyring

Med over 40 specialudviklet aktiviteter, er Look to Learn en medrivende og underholdende måde at lære øjenstyringsteknologien at kende. Alle aktiviteter er udviklet sammen med lærere og terapeuter for at udvikle færdigheder til betjening og årsag virkning.

Hos Aabentoft får du den skarpeste pris på kun 3.200 kr. ekskl. moms!

Læs mere her: https://aabentoft.dk/da/product/looktolearn/

Kampagne – kognitive produkter

Udgivet d.

Julen nærmer sig, og derfor vil vi gerne give jer nogle skarpe priser på vores kognitive produkter fra Abilia. Der er hele 3 kampagner i gang som løber til og med d. 20/01-2022.

20 % på enkelte produkter
Du kan f.eks. få en MEMOday til 999,- ekskl. moms. Du kan også få rabat på den nye CARY Base, MEMOplanner, MEMOdayboard og mere.

Kognitiv demopakke til kommunerne
Vi har sammensat en demopakke til kommunerne som kan benyttes til demobrug. Pakken består af:
1 stk. MEMOday 2
1 stk. CARY Base (nyhed)
1 stk. MEMOtimer
1 stk. MEMOdayboard
1 stk. MEMOplanner 3b Medium

I alt ekskl. moms: 13.000 ,-
Normalpris: 23.357 ,-

Betingelser:
– Produkterne er til demobrug
– Max 1 pakke pr. kommune
– Køber er forpligtet til at modtage undervisning i produkternes brug
– Køber er forpligtet til at komme med feedback omkring produkterne

Kontakt os på tlf.: 86 97 53 00

Trade In Lightwriter SL50
Lav en byttehandel med os og køb den nyeste Lightwriter SL50 med en god rabat! Det er ikke et krav at det indleverede hjælpemiddel virker – vi skal bare have et af følgende produkter i bytte for hver Lightwriter SL50, som I ønsker at købe: Lightwriter SL40 eller tale/skrivemaskiner af andre mærker.

Pris for bytte: 20.800 ,-
Normalpris: 24.600 ,-

Kommunikations strategier

Udgivet d.

Vores samarbejdspartnere fra Smartbox har udarbejdet nogle gode strategier når man arbejder med personer uden talesprog. I daglig tale kalder de dem for “Simple AAC”.

Show
Interesting
Months and Months
Pause
Language
Explore

Always available
Add words
Comment

= Simple AAC


Show: Peg på symboler mens du taler

Ved at pege på de rette symboler, mens du taler til en ASK-bruger, hjælper du med at fremme forståelsen for symbolerne. Du kommer til at fungere som en rollemodel. Det er ikke vigtigt at pege på alle ordene, men bare de mest centrale i det du siger.

Interesting: Sørg for at gøre det sjovt og motiverende

Det er vigtigt at fastholde motivationen for at brugen af et ASK hjælpemiddel bliver en succes. Derfor er det godt at bruge ting som er interessant for brugeren. Vi lærer bedst når vi er motiverede og finder det interessant.

Months and months: At lære ASK tager tid

Nogle brugere har behov for flere måneder af at se rollemodeller benytte sig af ASK og se og høre det i brug, inden de selv begynder at bruge det. Er det også helt okay – og normalt!

Pause: Giv det tid

Det kan tage længere tid at bearbejde det som bliver sagt og at respondere på det. Ved at du giver en pause viser ASK-brugeren at det er deres tid til at tale. En god huske regel er at tælle til 10 inde i dit hoved, så du er sikker på at pausen er lang nok.

Language: Lær dem forskellige typer af ord

Husk på hvorfor det er vi bruger vores sprog. Det er ikke kun til at spørge om noget. So lær dem flere forskellige ord og sætningsstartere og hvordan man kan bruge dem – som f.eks. at kommentere, protestere, stille spørgsmål og meget mere.

Explore: Giv tid til at udforske

Ved at give tid til at spille eller lege med deres hjælpemiddel er helt okay! Det er faktisk rigtig vigtigt at give dem tid til at udforske hvad man kan med det.

Always available: Sørg for at ASK er tilgængeligt

Ligesom vi selv altid har en stemme, så bør ASK brugere også have den mulighed. Det kan være at de både har en high-teck løsning og en low-tech løsning. Men som udgangspunkt bør det altid være tilgængeligt!

Add words: Tilføj flere ord

Når en ASK bruger begynder at bruge deres kommunikationshjælpemiddel, der er det vigtigt at understøtte udviklingen af sproget ved at tilføje flere ord undervejs. Som f.eks. hvis en bruger fortæller et ord, så gentag det ord og tilføj et ord mere.

Comment: Byt spørgsmål ud med kommentarer

Spørgsmål kan være udfordrende at få og i stedet for lærende. Så i stedet for at stille spørgsmål som vi i forvejen kender svaret på, så sig svaret i stedet for. Eller blot kommentere på hvad der sker.

Vil du vide mere om Simple AAC? Så download “Getting Started Guide” nedenfor

Sig hej til vores nye kollegaer!

Udgivet d.

Jubii! Elin Dögg og Mia Christina Brag er startet hos Aabentoft. Begge er uddannet ergoterapeuter, og skal være en del af vores salgsteam!

Vi kan ikke vente med at præsentere dem nærmere – vi får hurtigst muligt opdateret hjemmesiden med et billede og en kort præsentation. Har du lyst, må du endelig ringe og hilse på – du finder deres kontaktinformationer under kontakt i menuen 🙂

Er du vores nye kollega?

Udgivet d.
A/S Aabentoft logo

Vi søger en…

Salgskonsulent med fokus på relationssalg

Har du mange års salgserfaring? Har du lyst til at gøre en ekstra forskel for børn og voksne med særlige behov? Er du empatisk, en holdspiller og målrettet? Hvis du kan nikke anerkendende til disse spørgsmål, så er du måske vores nye kollega.

Aabentoft er en spændende virksomhed med dygtige og motiverede kollegaer, der sætter en ære i at løse opgaver hvor kvaliteten er i højsædet og hvor alle samarbejder for at gøre en forskel for børn og voksne med funktionsnedsættelser. 

Aabentoft søger en energisk og udadvendt medarbejder til salg af hjælpemidler, herunder kommunikationscomputere og sanserum.

Om stillingen:

Du bliver en del af et team bestående af dygtige fagfolk, der lægger en ære i kvalitetsbevidst arbejde, hvor dit job primært vil bestå af salg – lige fra afprøvning og til efterfølgende support i det omfang det må være nødvendigt.

Du bliver en del af et salgsteam, hvor sparring og dialog går hånd i hånd. Din faste plads er sammen med salgsteamet, samt din hverdag vil også bestå at være udekørende, enten for at fremvise produkter eller til borgerafprøvninger.

Vi forventer at du har gå på mod, kan skabe relationer i branchen og har lyst til at blive et ansigt ud ad til.

Arbejdet består bl.a. af:

 • at skabe og vedligeholde relationer, der bygger på tillid
 • at booke og afholde egne møder både fysisk og virtuelt
 • at fremvise og sælge hjælpemidler, bl.a. indenfor områderne kommunikation og sanserum
 • at skabe afprøvninger hos borgere, der munder ud i salg og varetage eventuel eftersalgs support
 • at afholde webinarer og workshops i fællesskab med salgsteamet
 • at deltage i messer

Da det er en nyoprettet stilling, vil du have mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen.

Vi søger:

En engageret salgskonsulent, der forstår at skabe tillid både hos det offentlige og hos borgerne, og som er en god repræsentant for Aabentoft. Du trives med kundebesøg, borgerafprøvninger og du motiveres af at udtænke unikke løsninger.  

Du er ansvarlig, handlekraftig og struktureret. Du hjælper når det er nødvendigt, og du er omstillingsparat ved henvendelser. Du tænker ud af boksen med salgsmuligheder, og du er ikke bleg for at opsøge informationer og forfølge muligheder. Du er ærlig, loyal og serviceminded.

Det er en fordel med kendskab og erfaring indenfor det sundhedsfaglige område, enten gennem tidligere arbejde eller uddannelsesmæssig baggrund.

Vi forventer at:

 • du har salgserfaring
 • du kan varetage dialog med kunder selvstændigt
 • du har teknisk flair og god computerforståelse
 • du evner at skabe relevans for vore hjælpemidler
 • du er udadvendt, iderig og en god kollega
 • du bevarer overblikket selv under afbrydelser
 • du har en positiv og struktureret tilgang til arbejdet
 • du har gyldigt kørekort, min kategori B
 • du vil være med til at leve op til vores målsætning; at gøre en forskel

Vi tilbyder dig:

En sund arbejdsplads med gode kollegaer og sparring på tværs af fagligheder. Du bliver en del af et godt team, hvor du er med til at definere din egen rolle og sætte dagsordenen.

Aabentoft er en mellemstor virksomhed, der servicerer og supporterer hjælpemidler til handicapbranchen. Vi er den markedsledende servicepartner indenfor el– og manuelle kørestole. Du bliver en del af vores salgsteam, hvor vi tilbyder spændende hjælpemidler indenfor områderne kommunikation, kognition, monteringsløsninger og sanserum.

Din base vil være i vores afdeling i Hornslet, Aarhus. Vi tilbyder en fastsættelse på 28 – 37 timer om ugen, hvor nærmere antal timer aftales ved ansættelse.

Tiltrædelsesdato er fleksibel, da vi er villige til at vente på den rette profil. Din ansøgning skal sendes til marlene@aabentoft.dk senest d. 16.05 2021. 

Vi ser frem til at høre fra dig.