Præsentaion af ny MEMOplanner

Udgivet d.

Præsentationsdage den 6. og 7. juni 2017 – begge dage fra kl. 13.00 til 15.30

I anledning af lanceringen afholder vi præsentationsdage, hvor det er muligt at få en nærmere præsentation foruden at se og afprøve de nye MEMOplannere! Tirsdag den 6. juni afholder vi præsentationsdag på Nærum Hovedgade 2, 2850 Nærum og onsdag den 7. juni på Holmagervej 1B, 8543 Hornslet (lige udenfor Aarhus). Tilmelding er påkrævet og er selvfølgelig GRATIS, men ved udeblivelse opkræves der 250 ,- pr. person. Sæt kryds i kalenderen – vi sørger for kaffe og noget sødt til de lækkersultne!

Tilmelding: info@aabentoft.dk

 

MEMOplanneren er en dedikeret løsning, som kan hjælpe dig med at skabe tryghed og forudsigelighed og dermed kontrol over hverdagen. Du får hjælp til at se ugedag og tid på døgnet, samt hvilke aktiviteter du har planlagt i løbet af dagen, ugen og måneden. Du får tydelige påmindelser og kan tilføje tjeklister til aktiviteterne.

De nye MEMOplannere findes i to størrelser – hhv. Medium og Large. MEMOplanner Medium har en skærmstørrelse på 10” og er til at tage med på farten – Leveres med bordstativ og vægbeslag. MEMOplanner Large har en skærmstørrelse på 24” og er beregnet til at stå eller hænge et synligt sted i hjemmet – Leveres med vægbeslag.

  • MEMOplanner Medium – 15.595,- ex moms
  • MEMOplanner Large – 22.895,- ex moms

Begge modeller kan synkronisere med en MyAbilia konto. Denne funktion, gør det dels mere enkelt at hjælpe som støtteperson, men gør det også muligt at få adgang til MemoPlanner kalender fra egen Android smartphone.